Zvěřinové speciality s Daliborem Navrátilem

Zvěřinové speciality s gastronomickým guru Daliborem Navrátilem.


pátek 17.1. od 19:00 si můžete vychutnat následující pochoutky:

  • Trhané kančí maso se zimním salátem s omáčkou Bagna cauda, Cresperou
  • Domácí ravioly z pohankové mouky, plněné fáší z pečeného masa z divokých kachen, majonéza z vařených žloutků s lanýžovým olejem, pyré ze sladkých brambor
  • Jemný krém z brambor Ratte du Santere s pěnou z vařené šunky od kosti, olej z čerstvé majoránky, vepřové slupky
  • Na přepuštěném másle grilovaný špalíček z jelení kýty, nok z máslové dýně, restovaná rukola, silná masová omáčka
  • Koláč z restovaných mandlí, lískových, vlašských a piniových oříšků, pečených ve sladkém karamelu, krém Chantilly, relish z pečné červené řepy

Cena 6-ti chodového menu je 1 500,-.

Vstupenky nebo dárkové poukazy můžete zakoupit v restauraci Fortna každý den od 10:00 do 22:00. Závazná rezervace vzniká až zakoupením vstupenky/poukazu.

Těšíme se na Vás!

Marie a Milan Zavadilovi

 

Kdo je Dalibor Navrátil - nositel rytířského řádu Chaine des Rotisseurs?

Oblíbených kulinářských témat má talentovaný a obdivuhodně zapálený šéfkuchař Dalibor Navrátil spoustu.

Zdaleka nejsilnější vztah má ovšem ke kuchyni francouzské, pro její jednoduchost, důraz na kvalitu surovin, hojné užívání bylinek i pro lehkost samotných jídel. Za své kuchařské mistrovství získal řadu ocenění včetně 1. a 3. místa v průvodci Grand Restaurant.

Dalibor Navrátil je držitelem mimořádného francouzského rytířského řádu za gastronomii Chaine des Rotisseurs, který obdržel od francouzské vlády za přínos pro gastronomii.

53044347c6d7b41c2bbdf8b64f5abb00.jpg
58493b1ae471de9af1a10b0926a1981e.jpg